BOBIMX — Мото магазин, мото екипи, каски, протектори, очила, масла, облекла, аксесоари.

Мотоекипировка и Аксесоари. Предлагаме ви продукти на следните марки Acerbis, AFAM, Airoh, Arai, Ariete, Athena, D.I.D, Denicol, DP Brakes, DRC, DT-1, Gaerne, Haan Wheels, ISON, JE Pistons, KBC, Leatt, Metzeler, Michelin, Mino, Motion Pro, Moto-Master, NGK, Nitro Circus, NUETECH, PartsUnlimited, Pirelli, Progrip, ProX, Renthal, S-Teel, Scar, Shark, SKF, SMC, Thor, Twin Air, Unit, Wiseco, ZAP, Zeta

Помощ

 • Доставка на пратка

  Доставката на продуктите се извършва единствено и само чрез куриерската фирма Еконт.

  За повече информация относно офиси, такси и графици, моля посетете www.econt.com .

   

   

 • Как да се регистрираме?
  1. Натиснете бутона Регистрация в горедният десен ъгъл
  2. Попълнете всички полета и натиснете бутона Потвърди
  3. Готови сте да пазарувате!
  4. При проблем се обадете на посочените телефони в секцията Контакти или Магазин

 • Начин на плащане

  Възможни са следните плащания:

  1. Наложен платеж - получателят заплаща стойността на пратката и таксата за доставка на куриера.
  2. Банков превод - възможен е само при предварително уговаряне между продавача и купувача.
 • Общи условия

  Общи условия за ползване на интернет сайта предназначен за електроннa  търговия www.bobimx.com, представител на фирма „БОБИ МХ” ООД, гр. Севлиево 5400, ул.Асен Златаров 11.

  1. Цел

  2. Права и задължения на „БОБИ МХ” ООД

  3. Права и задължения на потребителите на www.bobimx.com

  4.Правила за използване на сайта

  5. Защита на личните данни

  6. Продукти и наличности

  7. Цени

  8. Поръчка

  9. Плащане

  10. Доставка

  11. Рекламация и връщане

  12. Гаранция

  1. Цел

  Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. „БОБИ МХ” ООД си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. Задължение на потребителите е да се усведомят за общите условия.

  „ПОТРЕБИТЕЛ”  по смисъла на тези Общи условия е всяко лице, което е регистрирало уникално потребителско име и парола в bobimx.com или използва услугите със свободен достъп.

  Настоящите общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта от всеки потребител. Всеки потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на уеб сайта, от първоначалното влизане в нея до напускането й , а в случай на потвърдена поръчка – до нейното изпълнение и заплащане.

  2. Права и задължения на „БОБИ МХ” ООД

  Съгласно чл. 52 от Закона за защита на потребителите ние от "БОБИ МХ" ООД сме длъжни да предоставим свободно на потребителите следната информация:

  1. Име и адрес на доставчика - "БОБИ МХ" ООД, гр. Севлиево 5400, ул. Асен Златаров 11.

  2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

  3. Цената на стоките е изписана с ВКЛЮЧЕН ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

  4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките, можете да видите в раздел "Доставка".

  5. "БОБИ МХ" ООД не налага никаква допълнителна стойност при използването на предоставените средства за комуникация с потребителите.

  6. Начините за доставка на поръчани от нас стоки са подробно описани в раздел „Доставка”.

  7. Начините и процеса на плащане са описани в раздел „Плащане”

  8. Право на отказ от стоката - всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката, че е във вида в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и да върне стоката с ненарушена цялост и запазен търговски вид на адреса на магазина на "БОБИ МХ" ООД, от който е изпратена. "БОБИ МХ" ООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 30 дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя. При явно несъответствие на стоката със заявената и с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява на потребителя цялата платена сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл.59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 30 дни от получаване на върнатата стоката и ненарушаване на търговския й вид и опаковка или при желание от страна на потребителя и отправено писмено искане я заменя със съответстваща на заявената.

  „БОБИ МХ” ООД има право едностранно да променя общите условия за ползване на интернет сайта предназначен за електроннa търговия www.bobimx.com.

  „БОБИ МХ” ООД има право да променя технологията и дизайна на сайта и предоставяните услуги без предварително известяване.

  „БОБИ МХ” ООД не гарантира, че потокът от информация от и към електронна информационно-търговска система няма да бъде следен и/или записван от трети лица.

  Фирмата доставчик не гарантира  по никъкъв начин верността, пълнотата и актуалността на информацията в сайта. Въпреки старанието си, обемът информация е голям и е възможно допускане на липси и неточности, за които не носим отговорност.

  Лицата заети с поддръжка на интернет сайта за електроннта търговия имат право да

  наблюдават всички коментари на потребителите и да ги премахват или модофицират, когато те нарушават действащото законодателство на територията на Република България, съдържат обиди, нецензурни изрази, представляват директна и непозволена реклама, съдържат заблуждаваща информация.

  При посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, „БОБИ МХ” ООД не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

  „БОБИ МХ” ООД се задължава да потвърди наличностите на поръчаните артикули или да откаже поръчаната стока в приемлив срок.

  3. Права и задължения на потребителите на www.bobimx.com

  Потребителят  има право да ползва услугите на www.bobimx.com  в съответствие с  изискванията на настоящите общи условия.

  Потребителят носи пълна отговорност за запазване на тайната на своите потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват, чрез използването им.

  Всеки регистриран потребител има постоянна възможност да редактира и осъвременява подадените лични данни, както и да ги премахне от базата данни, заедно с регистрацията си, чрез писмено искане, адресирано до shop@bobimx.com.

  Право да публикуват мнения и коментари в рамките на сайта имат само регистрирани потребители.

  Клиентът(потребителят) се задължава да посочи  трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес; да плати цената на стоката според условията описани в информация за доставка и плащане на стока; да заплати разходите по доставката според условията описани в информациа за доставка и плащане на стоки;  да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и потребителят дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. 

  Потребителят има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  -          Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от потребителя и това може да се установи чрез обикновения и преглед;

  -          Цената, която потребителят следва да заплати в момента на получаване на стоката, не съответства на дължимата цена;

  4.Правила за използване на сайта

  Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

  В страниците на интернет сайта е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. „БОБИ МХ” ООД не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията.

  Препратки към други интернет сайтове собственост на трети лица. Наличните препратките от този сайт към сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този сайт.bobimx.com  не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин bobimx.com  по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица , нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

  5. Защита на личните данни

  Предоставянето на лични данни в рамките на сайта bobimx.com е необходимо за оформяне и изпращане на поръчките. Отказът на потребителя да даде необходимите лични данни ще доведе до невъзможност за осъществяване на регистрацията в системата и поръчка.

  Bobimx.com няма да разпространява лични данни на потребителите сред трети физически или юридически лица по никакъв повод, с изключение на предвидените в действащото законодателство на Р България, случаи.

  А именно, когато:

  -          Е получил съгласие от потребителя при регистрация в сайта или на по късен етап;

  -          Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установени процедури;

  -          В други посочени в закона случаи.

  „БОБИ МХ” ООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., но не само, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет.

  6. Продукти и наличности

  Потребителите на bobimx.com поемат всички рискове от използването на системата. Предложената на сайта информация има за цел единствено да улесни потребителите. Никаква част не трябва да се приема за безусловно вярна или в качеството на официална препоръка за използване на определен продукт или марка.

  Публикуваната в сайта информация за размери и съответствия  трябва да се тълкува като ориентировъчна.  „БОБИ МХ” ООД допуска разминаване между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.

  Поръчките ще бъдат изпълнявани при наличност на съответните продукти в склада на „БОБИ МХ” ООД.

  В случай, че някой от продуктите не е наличен, ще се свържем с Вас в срок от седем дни от датата на потвърждение на поръчката, за да Ви предложим алтернативен продукт и да Ви информираме за очакваната доставка на поръчания от Вас продукт.

  7. Цени

  Цените обявени  в bobimx.com са в български лева за единична бройка.

  Обявените цени не включват цената на доставката. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно със стойността на стоката.

  Всички цени са с включен 20% ДДС.

  „БОБИ МХ” ООД си запазва правото да променя цените, обявени чрез електронния магазин, по всяко време по собствена преценка без предварително уведомяване. В случай на промяна на цената, потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока.

  8. Поръчка

  Поръчка може да направите само след предварителна регистрация.

  Процесът на регистрация е максимално улеснен.

  За целта е необходимо да посочите в полетата избрано от вас уникално потребителско име,  парола за достъп, двете си имена, e-mail,  телефон за връзка, населено място и адрес. Данните са необходими за  последващо осъществяване на поръчката.  Посочените данни трябва да бъдат точни.

  Процесът на поръчка се състои от няколко лесни стъпки:

  -първо изберете желания от Вас продукт със съпътстващите го характеристики – цвят и рамер;

  - прибавете го във вашата количка чрез натискане на бутона „Купи”;

  - продуктът ще бъде отбелязан във вашата количка.

  - след като приключите с избора на стоки може да поръчате като изберете „Поръчай”

  - ще видите отбелязаните продукти във вашата количка заедно с техните характеристики и количество.

  - за да продължите натиснете „Напред”. В полето за доставка може да промените адреса за доставка. Ако желаете продукта да бъде доставен до офис на транспортната фирма „Еконт Експрес”, моля да го посочите в полето „Допълнителни коментари”. За да приключите поръчката трябва да отбележете, че сте съгласни с общите условия.

  - след приключване на процеса на поръчване ще видите  номера, под който е заведена вашата поръчка и как може да следите нейния статус.

  Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор Потребителя и bobimx.com.

  Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва bobimx.com с  изпълнение. В тези случаи лицето, направило поръчката, отговаря за всички разходи извършени от bobimx.com във връзка с това, включително, но не само евентуален опит за доставка.

  След постъпване на поръчката, член на екипа на bobimx.com  ще се свърже с Вас за допълнителни уточнения и потвърждаване.

  Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес от куриер, а плащането ще се осъществи чрез наложен платеж.

  9. Плащане

  Плащането на поръчаните стоки се осъществява единствено и само чрез наложен платеж.

  Разходите по доставката се поемат изцяло от Потребителя.

  10.Доставка

  Доставката на стоките се осъществява чрез фирма „Еконт Експрес”.

  За цените на техните услуги може да получите информация от тук: http://econt.com/page.php?page=calculator

  Информация за офисите на „Еконт Екпрес” в страната:

  http://econt.com/page.php?page=office

  Продуктите, поръчани чрез bobimx.com , ще бъдат доставени на посочения от Потребителя адрес. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, bobimx.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. В тези случаи, потребителят дължи заплащане на направените разходи за доставка и връщане на стоката обратно на доставчика.

  Към момента доставки се извършват само на територията на Р България.

  Препоръчваме Ви, при получаване на доставката, да проверите незабавно съдържанието на пратката за липси и щети и да ни уведомите за такива възможно най-скоро на email: shop@bobimx.com.

  11. Рекламация и връщане

  Потребител, поръчал стока чрез bobimx.com и получил същата с куриер, има право да откаже получаването на поръчката или част от нея, след като тя вече му е доставена, само в един от следните случаи:

  -при транспортитането стоката или нейната опаковка са повредени;

  - доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

  - цената не съотвества на първоначалната оферирана;

  Рекламации при гореизброените случаи се извършват само в момента на доставката.

  Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

  В съответствие с чл.55 от ЗЗП, Потребителят може в седемдневен срок да се откаже  от направената поръчка, като „Боби МХ” ООД се задължава да върне обратно получената сума. Отказът от поръчка се извършва писмено, чрез електронната поща shop@bobimx.com. Заплатената сума се превежда по сметката, която Потребителят е посочил в изпратеното писмо на shop@bobimx.com  при отказване на поръчката, след като бъде получена стоката на адреса на Боби МХ”ООД., не по-късно от 30 дни, считано от датата на упражняване на правото на отказ.

  Върнатата стока се приема само ако е в подходящ вид(„неразличим от нова”), придружена от декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е използвана, оригиналната опаковка е с ненарушен вид и цялата прилежаща окомплектовка е налице. Трябва да бъдат приложени също така всички документи издадени от „Боби МХ” ООД при закупуване на стоката – касов бон, фактура. Срокът за връщане на стоката е не повече от три дни от датата на отказа на поръчката. Разходите по връщане на закупената стока са за сметка на купувача.

  12. Гаранция

  Производителите на стоките, предлагани от „Боби МХ” ООД чрез bobimx.com не дават гаранция за своите продукти, поради естеството им на употреба. Въпреки всичко при възникнали проблеми молим да се свържете с нас.

Категории

Предпазни каски
Кросови каски
Пистови каски
Open face
Резервни части за каски
Протектори
Мотоциклетни гуми
Ендуро и МХ
Шосейни
120 / 70 - 17
120 / 60 - 17
150 / 60 - 17
150 / 70 - 17
160 / 60 - 17
170 / 60 - 17
180 / 55 - 17
190 / 50 - 17
190 / 55 - 17
200 / 55 - 17
18"
19''
21''
110 / 70 - 17
130 / 70 - 17
140 / 70 - 17
100 / 80 - 17
130 / 80 - 17
140 / 80 - 17
120 / 90 - 17
170 / 80 - 15
Вътрешни гуми и мусове
Скутер
10"
12"
13"
14"
15"
16"
Система TUbliss
Екипировка
Ендуро и МХ
Тениски
Панталони
Ръкавици
Ендуро якета
Dual Road
Dual Road якета
Dual Road панталони
Dual Road ръкавици
Ботуши
Кросови ботуши
Шосейни ботуши
Аксесоари
Очила
Резервни части
Кросови очила
Резервни части
Въздушни филтри
Yamaha
Suzuki
KTM
Honda
Kawasaki
Beta/Husqvarna/GasGas
Протектор въздушен филтър
Grand Prix протектори
Маслени филтри
Накладки
Свещи
Пиньони и вериги
Вериги
Задни пиньони
Задни алуминиеви пиньони
Задни стоманени пиньони
Предни пиньони
Ръчки и конзоли
Ръчка за спирачка
Ръчка за съединител
Конзоли за съединител
Комплекти съединител и спирачка
Спирачни дискове
Жила
Жило газ
Жила газ Yamaha
Жила газ Honda
Жила газ Kawasaki / Suzuki
Жила газ KTM
Жило съединител
Жила съединител Yamaha
Жила съединител Honda
Жила съединител Kawasaki / Suzuki
Кормила и конзоли
Кормила
Конзоли за кормила
Бутала
Yamaha
Suzuki
KTM/ Husaberg/ Husqvarna
Kawasaki
Honda
Beta / Gas Gas / TM
Биели
Yamaha
Suzuki
KTM/Husaberg/Husqvarna
Kawasaki
Honda
Клапани/ гумички/ пулове
Всмукателни/Intake
Изпускателни/Exhaust
Гумички за клапани
Ангренажни вериги
Комплекти лагери и семеринги
Тройник/Linkage
Шарнир/Swingarm
Предна/задна главина
Кормилни лагери/Steering Brg Kit
Заден амортисьор
Горен лагер за заден амортисьор комплект
Долен лагер за заден амортисьор комплект
Rear Shock Seal Head
Ремонтен комплект за преден зъбак
Втулки за предница
Семеринги, прахоуловители и чистачи за предница
Семеринги за предница
Прахоуловители за предница
Чистачи за предица
Конзоли за газ
Ремонтни комплекти за спирачна помпа
Лост за скорости
Филтри за резервоар
Съединител
Феродови дискове за съединител
Метални дискове за съединител
Пружини за съединител
Предпазен калъф за радиатори
Гарнитури
Top Еnd гарнитури комплект
Top End HONDA
Top End KAWASAKI
Top End KTM HUSQVARNA HUSABERG
Top End SUZUKI
Top End YAMAHA
Цилиндър кит
Стъпенки
Масла
2-тактови
4-тактови
Трансмисия
Амортисьори
Охладителна течност
Аерозоли
Други
Спирачна течност
Аксесоари
Дръжки
Предпазители за кормило
Други
Разпродажба
Тениски
Панталони
Ръкавици
Предпазни каски крос
Ендуро якета
Други
Предпазни каски - шосе и open face
Облекло и чанти
Пластмаси
Honda
Предни калници Honda
Пластмаси за радиатори Honda
Преден номер Honda
Странични панели Honda
Пластмаси предница Honda
Задни калници Honda
Комплект пластмаси Honda
Пълен комплект пластмаси Honda
Kawasaki
Предни калници Kawasaki
Пластмаси за радиатори Kawasaki
Преден номер Kawasaki
Странични панели Kawasaki
Пластмаси предница Kawasaki
Задни калници Kawasaki
Комплект пластмаси Kawasaki
Пълен комплект пластмаси Kawasaki
KTM
Предни калници KTM
Пластмаси за радиатори KTM
Преден номер KTM
Пластмаси предница KTM
Задни калници KTM
Комплект пластмаси KTM
Пълен комплект пластмаси KTM
Suzuki
Предни калници Suzuki
Пластмаси за радиатори Suzuki
Преден номер Suzuki
Странични панели Suzuki
Пластмаси предница Suzuki
Задни калници Suzuki
Комплект пластмаси Suzuki
Пълен комплект пластмаси Suzuki
Yamaha
Предни калници Yamaha
Пластмаси за радиатори Yamaha
Преден номер Yamaha
Странични панели Yamaha
Пластмаси предница Yamaha
Задни калници Yamaha
Комплект пластмаси Yamaha
Пълен комплект пластмаси Yamaha
Универсални пластмаси
Калобрани
Други
Водачи за верига
Плъзгачи за верига
Протектор двигател
Капачка за въздушен филтър
Протектори за рама

За Вашият Мотор

Количка Няма добавени продукти